organizuje
Piešťany 9. - 12. 6. 2014
Košice 13. - 15. 6. 2014
Banská Bystrica 21. - 23. 6. 2014
Spišská N.Ves 26. - 27. 9. 2014
Bratislava 25. - 29. 10. 2014

Monitoring médií

SME

Cez leto mohli to najlepšie z brazílskej kinematografie vidieť diváci v Piešťanoch, Košiciach, Banskej Bystrici aj v Spišskej Novej Vsi, oddnes sa festival Brazil Visual rozbieha v Bratislave. Počas víkendu ponúka program v priestoroch Academie Universum a počas týždňa v KC Dunaj...

25. októbra 2014

SME

citylife.sk

Festival Brazil Vizual vznikol s cieľom priblížiť Slovensku súčasnú brazílsku kinematografiu, kultúru, reálie, spoločensko-politickú situáciu a každodenný život Brazílčanov. Zároveň prináša nový pohľad na túto krajinu s cieľom búrať zaužívané klišé, spájať Brazíliu a Slovensko – komunity, mestá, umelcov a kultúrou sa snažiť napomôcť i rozvoju obchodnej spolupráce.

25. októbra 2014

citylife.sk

bratislava.dnes24

Portugalský inštitút prináša v poradí 2. ročník festivalu brazílskeho filmu Brazil Visual. Začínasa už túto sobotu a potrvá až do 29. októbra. Odohrávať sa bude na dvoch miestach: v priestoroch Academia Universum a KC Dunaj.Cieľom festivalu je priblížiť Bratislave súčasnú brazílsku kinematografiu, kultúru, reálie, spoločensko-politickú situáciu a každodenný život Brazílčanov.

24. októbra 2014

bratislava.dnes24

zenskyweb

V dňoch 25. - 29. októbra zavíta to Bratislavy festival s názvom Brazil Visual. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť na množstvo filmov, ukážky tancov a špeciality tamojšej kuchyne. Podujatie sa uskutoční počas víkendu v priestoroch Academie Universum a počas týždňa v KC Dunaj.

21. októbra 2014

zenskyweb

Radio FM

24. októbra 2014

shiz.sk

Bratislavu čaká päť dní s brazílskou kultúrou. Festival BRAZIL VISUAL ponúkne strhujúcu cestu naprieč najväčšou juhoamerickou krajinou. Na návštevníkov čakajú filmy, tanec aj špeciality tamojšej kuchyne.

20. októbra 2014

shiz.sk

teraz.sk

Bratislava 26. septembra (Teraz.sk) - Spišská Nová Ves sa stane dejiskom festivalu brazílskeho filmu Brazil Visual. Ten sa po úspešnom štarte v Bratislave presúva na východ našej krajiny, kde od 27.-29. septembra otvorí v kine Mier dvere všetkým priaznivcom brazílskeho umenia.

26. septembra 2014

teraz.sk

SME

BRATISLAVA 20. októbra (SITA) - V dňoch 25. - 29. októbra zavíta to Bratislavy festival s názvom Brazil Visual. Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť na množstvo filmov, ukážky tancov a špeciality ...

20. októbra 2014

SME

snv24.sk

Atmosféru Brazílie prináša filmový festival BRAZIL VISUAL do ďalších slovenských miest. Najbližšie 26. a 27. septembra do Spišskej Novej Vsi a o mesiac na to do Bratislavy. Vracia sa po tom, čo v júni oslovil divákov v Piešťanoch, Košiciach a Banskej Bystrici. Vo svojej jesennej časti ponúkne festival okrem kinematografie aj sprievodné podujatia v podobe výstavy fotografií či workshopov.

23. septembra 2014

snv24.sk

Televízia Reduta

22. augusta 2014

spiskanovaves.eu

Na začiatku leta žil celý svet futbalom a Majstrovstvami sveta v Brazílii. Čaro Brazílie prináša do Spišskej Novej Vsi prostredníctvom druhého ročníka festival brazílskeho filmu Brazil Visual. Prebiehať bude posledný septembrový víkend 26. a 27. septembra v Kine Mier. Festival sa tento rok rozšíril o ďalšie dve mestá no, Spišskej Novej Vsi zostáva stále verný.

25. augusta 2014

spiskanovaves.eu

PNKY

Ak ste sa vybrali v nedeľu 15. júna na poobedňajšiu vychádzku a zastavili ste sa na chvíľku v klube ŽiWell, mohli ste vidieť film „Parťáci“, ktorý bol vyhodnotený ako najúspešnejší film festivalu Brazil Visual. A ak ste si niečo objednali, obslúžila vás partia mladých ľudí, ktorí prišli ukázať, ako im ide práca od ruky...

26. júna 2014

PNKY

slovakia.travel

Banská Bystrica sa stane dejiskom unikátneho festivalu brazílskych filmov - Brazil visual. Základnou myšlienkou podujatia je priniesť prostredníctvom žánrovo rôznorodých filmov návštevníkom festivalu širší obraz o ďalekej juhoamerickej krajine, živote jej obyvateľov a taktiež možnosť spoznať jej tradície a špecifiká.

21. júna 2014

slovakia.travel

banskabystrica.sk

Jedinečnú atmosféru, ktorou momentálne žije celý svet vďaka futbalovým majstrovstvám sveta v Brazílii, si onedlho budú môcť vychutnať i Banskobystričania. Od 21. do 23. júna 2014 sa totiž mesto pod Urpínom stane dejiskom Brazil Visualu – unikátneho festivalu brazílskych filmov.

21. júna 2014

banskabystrica.sk

activtrip.sk

Banská Bystrica sa stane dejiskom unikátneho festivalu brazílskych filmov - Brazil visual. Základnou myšlienkou podujatia je priniesť prostredníctvom žánrovo rôznorodých filmov návštevníkom festivalu širší obraz o ďalekej juhoamerickej krajine, živote jej obyvateľov a taktiež možnosť spoznať jej tradície a špecifiká

21. júna 2014

activtrip.sk

SME

Jedinečnú atmosféru, ktorou momentálne žije celý svet vďaka futbalovým majstrovstvám sveta v Brazílii, si onedlho budú môcť vychutnať i Banskobystričania. Od 21. do 23. júna 2014 sa totiž mesto pod Urpínom stane dejiskom Brazil Visualu – unikátneho festivalu brazílskych filmov

20. júna 2014

SME

ajdnes.sk

21. júna 2014

ajdnes.sk

visitkosice.eu

Prvá polovica roku 2014 žije Brazíliou a Slovensko nie je výnimkou. V júni začínajú Majstrovstvá sveta vo futbale v Brazílii a počas nich prinesie na Slovensko brazílsku atmosféru festival Brazil Visual...

13. júna 2014

visitkosice.eu

napisali.sk

2. ročník festivalu BRAZIL VISUAL bude aj v Banskej Bystrici spolu so sprievodnými akciami pre všetky vekové kategórie. Bude sa ponúkať kvalitná brazílska káva, čaje i brazílske jedlá.

9. júna 2014

napisali.sk

PNKY

Pohľad žiakov piešťanských základných škôl na Brazíliu. To je téma výstavy, ktorá odštartovala festival brazílskych filmov a kultúry. Na Malej scéne MsKS je prístupná do konca týždňa.

10. júna 2014

PNKY

Televízia JOJ

9. júna 2014

PNKY

Piešťany sú jedným z pätice slovenských miest, v ktorých sa tento rok uskutoční festival venovaný brazílskej kultúre. Jeho účastníci uvidia nie len filmy venované histórii a súčasnosti tejto juhoamerickej krajiny, ale ochutnajú aj tradičné špeciality a budú si môcť pozrieť priamy prenos úvodného zápasu Majstrovstiev sveta vo futbale 2014 medzi Brazíliou a Chorvátskom.

3. júna 2014

PNKY

SME

Filmový festival Brazil Visual odštartuje svoj druhý ročník na Slovensku 9. júna v Piešťanoch.

PIEŠŤANY. Okrem filmov prinesie aj atmosféru krajiny, v ktorej sa v tom čase budú konať Majstrovstvá sveta vo futbale 2014, a rozšíri aj svoju pôsobnosť do ďalších slovenských miest...

4. júna 2014

SME

kosice.sk

Filmový festival BRAZIL VISUAL v rámci svojho druhého ročníka prinesie od 13.-15. júna do Košíc okrem filmov aj pravú atmosféru krajiny, v ktorej sa konajú majstrovstvá sveta vo futbale. Svoju pôsobnosť rozšíri aj do ďalších slovenských miest...

30. mája 2014

kosice.sk

Rádio Regina

PNKY

Prvá polovica roka 2014 žije Brazíliou a Slovensko nie je výnimkou. V júni začínajú Majstrovstvá sveta vo futbale v Brazílii a počas nich prinesie na Slovensko brazílsku atmosféru festival Brazil Visual.

27. mája 2014

PNKY